Ramona Coman

Ramona Coman

 • Manager Ana Lugojana

Cand eram copil, jucariile preferate erau cataloagele facute cu mana mea din caiete studentesti si completate la zi… Cei 11 ani petrecuti la catedra, ca profesor de limba romana, mi-au adus multe satisfactii, apoi cei 2 ani ca inspector scolar m-au ajutat sa invat ce inseamna cu adevarat organizarea unei scoli. Astfel, ANA LUGOJANA, Gradinite, Scoala Primara si Afterschool reprezinta un vis foarte vechi pe care l-am implinit alaturi de oameni profesionisti si entuziasti, cu ajutorul carora am realizat o familie extinsa, cu 300 de scolari si prescolari, care ne invata in fiecare zi ca educatia presupune atat performanta, cat si bucurie.

Cristina Chiriac

Cristina Chiriac

 • Director educational

Gradinita ANA LUGOJANA este un mediu stimulativ si interesant, locul unde copilul interactioneaza, isi formeaza abilitati si se exprima creativ. De noi depinde sa asiguram un cadru propice dezvoltarii copiilor, sa incurajam curiozitatea si placerea lor de a invata.

Georgiana Aldulea

Georgiana Aldulea

 • Educatoare

Gradinita Ana Lugojana are ca scop formarea caracterelor, usurand integrarea copiilor in colectiv! Dezvoltam relatii de amicitie, ajutam la stimularea creativitatii si intotdeauna culegem esenta lucrurilor inconjuratoare. Imi place sa cred ca educatia oferita aici este ca un prieten - se cunoaste la nevoie !"

LUIZA DANILA

LUIZA DANILA

 • Educatoare

"Atunci cand iti alegi profesia cu sufletul, munca alaturi de copii este minunata si te incarca de energie pozitiva. In fiecare zi invat lucruri noi de la fluturasii mei, astfel incat schimbul de cunostinte este reciproc: CRESTEM IMPREUNA, INVATAM IMPREUNA, NE JUCAM IMPREUNA. Sunt mandra sa fac parte din Echipa Ana Lugojana, o echipa plina de creativitate si initiativa!!"

ANDREEA NEDELCU

ANDREEA NEDELCU

 • Educatoare

" In opinia mea, educatia are ca scop pregatirea omului pentru viata. Alaturi de mine copiii sunt invitati sa inteleaga ca educatia are la baza: respectul, bunul simt si bunele maniere. Incerc sa-mi formez echipa de iepurasi in spiritul acestor importante valori si de bucuram impreuna de povestea ANA LUGOJANA".

NICOLETA DUMITRESCU

NICOLETA DUMITRESCU

 • Educatoare

"Profesia de educatoare este minunata, nu seamana cu o alta. Educatoarea stimuleaza si intretine curiozitatea copiilor pentru lucruri noi, le modeleaza comportamentul, le intareste increderea in fortele proprii si ii ajuta sa isi gaseasca identitatea.Pentru realizarea acestor deziderate este foarte important si mediul in care se realizeaza actul educativ. Acest mediu propice l-am gasit in Gradinita Ana Lugojana, un loc primitor si mereu deschis noutatilor".

MIHAELA TUDORICA

MIHAELA TUDORICA

 • Profesor limba engleza

"A teacher is like a candle : it consumes itself to light the way for others! In my opinion we should not educate our children for today world as this world it won't exist when they will be adults. Because we have no idea how their world will look like, let's teach our children to adapt to new things: adapt to a new language, adapt to new persons, adapt to new situations! "

Florina Onea

Florina Onea

 • Profesor de dans
Giorgiana Cristea

Giorgiana Cristea

 • Psiholog

Perioada (pre)scolara este deosebit de importanta in dezvoltarea cognitiva, psihica si emotionala a copilului dvs . Prezenta unui psiholog in cadrul gradinitei/scolii este benefica pe mai multe planuri. Copilul poate fi asistat si ajutat sa se adapteze mai usor in colectivitate, poate fi ajutat sa-si exprime si sa-si inteleaga mai bine emotiile, sa comunice mai usor cu cei din jur si sa se dezvolte cognitiv si comportamental optim Psihologul va sesiza din timp cu ajutorul instrumentelor de screening si a fiselor de observatie eventualele intarzieri in dezvoltarea psihica, sau in dezvoltarea limbajului, comportament, eventualele dezvoltari peste medie si inzestrari specifice in anumite domenii, parintii fiind consiliati in vederea adoptarii metodei de interventie potrivita. Atat cadrele didactice din gradinita, cat si parintii, primesc constant informatii actuale din psihologia dezvoltarii, strategii moderne de interventie si metode psihologice care se pot aplica in cadrul acestei grupe de varsta.

Adina Badilita

Adina Badilita

 • Profesor de pictura si modelaj
Florentina Dolbea

Florentina Dolbea

 • Asistent medical
Cristina Dinu

Cristina Dinu

 • Ingrijitoare
Mihaela Calin

Mihaela Calin

 • Ingrijitoare
Florica Neculai

Florica Neculai

 • Ingrijitoare
Alina Pitigoi

Alina Pitigoi

 • Bucatar