Ramona Coman

Ramona Coman

 • Manager Ana Lugojana

Cand eram copil, jucariile preferate erau cataloagele facute cu mana mea din caiete studentesti si completate la zi… Cei 11 ani petrecuti la catedra, ca profesor de limba romana, mi-au adus multe satisfactii, apoi cei 2 ani ca inspector scolar m-au ajutat sa invat ce inseamna cu adevarat organizarea unei scoli. Astfel, ANA LUGOJANA, Gradinite, Scoala Primara si Afterschool reprezinta un vis foarte vechi pe care l-am implinit alaturi de oameni profesionisti si entuziasti, cu ajutorul carora am realizat o familie extinsa, cu 300 de scolari si prescolari, care ne invata in fiecare zi ca educatia presupune atat performanta, cat si bucurie.

Luminita Balasoiu

Luminita Balasoiu

 • Director educational

ANA LUGOJANA, incepand cu cele 3 gradinite si continuand cu scoala primara, are ca scop crearea omului de maine. Pentru mine, ca om al scolii, este minunat sa stiu ca aici le putem oferi copiilor nu doar o baza informationala temeinica , ci si grija, dragostea si sustinerea necesare tuturor copiilor. Faptul ca fac parte dintr-o echipa atat de frumos consolidata imi confera o mare satisfactie, atat profesionala , cat si personala.

Marina Sterea

Marina Sterea

 • Profesor invatamant prescolar

Succesul ce sta la baza profesiei de cadru didactic este relatia pe care o construim permanent cu copiii si parintii. Raspunsurile si zambetele copiilor din grupa mea sunt cea mai frumoasa recompensa de care am parte in fiecare zi. Pentru mine ANA LUGOJANA a devenit a doua casa, in care am intalnit oameni cu suflet cald, bine pregatiti profesional, un loc plin de zambete, culoare, veselie si intelegere.

Roxana Toma

Roxana Toma

 • Profesor invatamant prescolar

Sa lucrez la ANA LUGOJANA este o provocare pentru ca suntem implicati permanent in programe de dezvoltare a copiilor, in activitati variate si interesante, care le imbogatesc orizontul de cunoastere. Am considerat intotdeauna ca scoala si familia formeaza matricea de baza a copiilor , astfel incat Scoala Primara Ana Lugojana formeaza cu parintii o echipa de succes cu acelasi scop : dezvoltarea intelectuala si bucuria copiilor.

Ramona Cirstea

Ramona Cirstea

 • Profesor invatamant prescolar

Sunt cadru didactic si ma simt binecuvantata de ochii puri ai copiilor care ma privesc in fiecare zi, pentru ca le pot modela viitorul prin ceea ce cultiv in sufletelul lor. De ce ANA LUGOJANA ? Pentru ca fiecare dintre noi atragem ceea ce suntem, iar aici am intalnit oameni cu aceleasi convingeri si crezuri.

Alexandra Joitoiu

Alexandra Joitoiu

 • Profesor invatamant prescolar

ANA LUGOJANA presupune multa daruire, in formarea copiilor tinandu-se cont de personalitatea fiecaruia, astfel incat acestia vin la scoala cu multa placere. Profesia de invatator mi se potriveste pentru ca este domeniul care imi ofera posibilitatea de a fi in preajma copiilor carora le stau alaturi in descoperirea lumii.

Raluca Dumitrescu

Raluca Dumitrescu

 • Profesor limba engleza

Ca profesor, le oferi copiilor oportunitatea sa-si cunoasca potentialul, talentul, chemarea, sa descopere ce ii face sa fie unici. Ii ajuti pe copii sa ia startul in viata! „ I believe the children are our future/ Teach them well and let them lead the way/ Show them all the beauty they possess inside,/ Give them a sense of pride, to make it easier,/ Let the children’s laughter remind us how we used to be...” (From The Greatest Love of All, by Michael Masser and Linda Creed)

Georgiana Cristea

Georgiana Cristea

 • Psiholog

Perioada (pre)scolara este deosebit de importanta in dezvoltarea cognitiva, psihica si emotionala a copilului dvs . Prezenta unui psiholog in cadrul gradinitei/scolii este benefica pe mai multe planuri. Copilul poate fi asistat si ajutat sa se adapteze mai usor in colectivitate, poate fi ajutat sa-si exprime si sa-si inteleaga mai bine emotiile, sa comunice mai usor cu cei din jur si sa se dezvolte cognitiv si comportamental optim Psihologul va sesiza din timp cu ajutorul instrumentelor de screening si a fiselor de observatie eventualele intarzieri in dezvoltarea psihica, sau in dezvoltarea limbajului, comportament, eventualele dezvoltari peste medie si inzestrari specifice in anumite domenii, parintii fiind consiliati in vederea adoptarii metodei de interventie potrivita. Atat cadrele didactice din gradinita, cat si parintii, primesc constant informatii actuale din psihologia dezvoltarii, strategii moderne de interventie si metode psihologice care se pot aplica in cadrul acestei grupe de varsta.

Anca Prisacariu

Anca Prisacariu

 • Educatoare

Cred foarte tare ca profesia de dascal nu se potriveste oricui. Atunci cand copilul se desprinde de mana mamei prinde mana educatoarei, care devine insotitor in noul univers numit „gradinita”. A fi cadru didactic nu inseamna doar a poseda cunostinte de specialitate, ci, mai ales, capacitatea de a le transmite pe limba secreta si magica a copiilor, de a le atinge sufletul. Pentru mine ANA LUGOJANA inseamna profesionalism, autodepasire, vocatie, bucurie.

Bogdan Lipianu

Bogdan Lipianu

 • Profesor karate
George Vidu

George Vidu

 • Profesor sport si karate
Lorina Onea

Lorina Onea

 • Profesor de dans
Stefania Avram

Stefania Avram

 • Profesor de religie
Adina Badilita

Adina Badilita

 • Profesor de pictura si modelaj
Florica Stanoiu

Florica Stanoiu

 • Asistent medical
Niculina Dobre

Niculina Dobre

 • Bucatar
Petruta Toma

Petruta Toma

 • Ingrijitoare
Viorica Stoica

Viorica Stoica

 • Ingrijitoare